از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

هل 100گرمی

وضعیت موجود
قیمت 79000 تومان
رتبه ی این کالا: 0.0

خواص و فواید هل سبز برای سلامت ، زیبایی و درمان بیماری ها

هل سبز گیاهی متعلق به جنوب شرق آسیا و دارای خواص ویژه ای در طب سنتی است و میتوان بسیاری از بیماری ها را با آن درمان کرد. تاریخ استفاده از هل به حداقل 4000 سال پیش برمی گردد و هل سبز یکی از قدیمی ترین ادویه جات در جهان است و در مصر باستان برای خواص دارویی اش استفاده می شد و رومی ها و یونانی ها از این ادویه برای عطر و بوی آن استفاده می کردند ؛ وایکینگ ها آن را در طی سفرهایشان کشف کردند و به اسکاندیناویا آورند.

تعداد
{{ quantity}}

درباره این کالا بیشتر بدانید

مزایای سلامتی هل چیست؟

هل به بهبود سلامت گوارشی کمک می کند و مانع برخی بیماری های جدی مانند سرطان می شود ، همچنین به درمان دیابت و درمان افسردگی نیز کمک می کند اما این تنها خواص هل سبز نیست و فواید قابل توجهی در این ریز خوش عطر وجود دارد که در بخش سلامت نمناک خواهیم گفت.

1. بهبود سلامت گوارشی با هل :

می توان از هل در آشپزی ها علاوه بر عطر و طعمش، برای افزایش هضم نیز استفاده کرد. هل نیز متابولیسم را تحریک می کند، و خواص آنتی اکسیدان و ضد التهابی دارد.هل باعث تحریک ترشح اسید صفراوی در معده می شود که به هضم کمک می کند و همچنین از بیماری های دستگاه گوارش مانند رفلکس اسید، سوزش سر دل، اسهال، و غیره جلوگیری می کند.

2.هل برای کمک به پیشگیری از سرطان:

هل به عنوان یک درمان سرطانی طبیعی شناخته شده است ؛ این ادویه را می توان برای جلوگیری، تاخیر و حتی معکوس سرطان استفاده کرد.هل همچنین باعث کاهش التهاب کلیه می شود که رشد سلول های سرطانی را مهار می کند و باعث از بین رفتنشان می شود.

3. تقویت سلامت قلب از خواص هل:

خواص آنتی اکسیدانی آن می تواند سلامت قلبی را تقویت کند. هل همچنین حاوی فیبر است، مواد مغذی که می تواند به کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت قلب کمک کند و می تواند سطح فشار خون را کاهش دهد و این برای قلب مفید است ، در این مورد هل سیاه مفید تر از هل سبز است.

4. دارا بودن خواص دیورتیکی از خواص هل :

هل دارای خواص دیورتیکی است که برای فشار خون و صرع مفید می باشد. این خواص دیورتیک هل نیز به سم زدایی کمک می کند.

5. هل برای کمک به مبارزه با افسردگی:

طبق گزارش بهداشتی، هل واقعا می تواند به افراد در مقابله با افسردگی کمک کند فقط چند دانه هل را پودر کنید و در آب بجوشانید، و این چای را هرروز بنوشید.

6.هل برای مبارزه با آسم:

هل نقش مهمی در مبارزه با علائم آسم مانند خس خس، سرفه، تنگی نفس و تنگی در قفسه سینه دارد. این ادویه باعث می شود تنفس با افزایش گردش خون در ریه ها آسان تر شود و همچنین درباره التهاب غشاهای مخاطی، التهاب مربوطه را از بین می برد. می توان از هل سبز برای درمان آسم، برونشیت و سایر مشکلات تنفسی استفاده کرد.

7. هل برای کمک به درمان دیابت:

هل فوق العاده غنی از منگنز می باشد - ماده معدنی که می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.

8. بهبود سلامت دهان از خواص هل:

هل دارای خواص ضد میکروبی است که باعث افزایش سلامتی دهان می شود ؛ هل می تواند به جلوگیری از پوسیدگی دندان کمک کند و در درمان تنفس بد کمک می کند.

9. افزایش اشتها با استفاده از هل:

استفاده از هل برای درمان کمبود اشتها تأکید می شود و حتی روغن هل می تواند به عنوان یک محرک اشتها استفاده شود. هل می تواند در درمان هیستوپلاسموز کمک کند - یک بیماری که یکی از علائم آن عدم اشتها است.

10. پایین آوردن فشار خون با هل:

هل به طور موثری فشار خون را کاهش می دهد ؛ می توانید هل را در سوپ و خورش ها و حتی خوراکی های پختنی بریزید تا سطح فشار خون شما را کنترل کند.

11. تقویت سلامت یکی از خواص هل:

هل یک داروی مقوی غرایز جنسی اثبات شده است این ادویه غنی ​​از سینوئل است و فقط یک قاشق کوچک پودر هل می تواند محرک های عصبی را آزاد کند و احساسات شما را برانگیزد.

12. درمان سکسکه از خواص هل:

هل دارای خواص آرامش بخش عضلانی است و این می تواند به کاهش سکسکه کمک کند.یک قاشق چای خوری پودر هل را به آب گرم اضافه کنید و بگذارید حدود 15 دقیقه بماند. سپس صافش کنید و بنوشید.

13. هل برای کمک به درمان گلودرد:

مخلوطی از هل، دارچین و فلفل سیاه می تواند برای درمان گلودرد شگفت انگیز باشد. هل گلو را نرم می کند و دارچین خاصیت آنتی باکتریایی را ارائه می دهد. و فلفل سیاه قابلیت زیستی دو عنصر دیگر را افزایش می دهد. می توانید 1 گرم از پودر هل و دارچین، 125 میلی گرم فلفل سیاه، همراه با 1 قاشق چای خوری عسل را استفاده کنید. تمام مواد را مخلوط کنید و سه بار در روز بنوشید. هل نیز برای کاهش تهوع و جلوگیری از استفراغ معروف است.

14.هل از لخته شدن خون جلوگیری می کند:

هل حاوی اجزای متعددی است که لخته شدن خون را کاهش می دهد.