چای سیاه با زنجبیل دبش
خواص زنجبیل :
بهبود ناراحتی های گوارشی درمان سرگیجه و تهوع *** حفظ گردش خون طبیعی *** جلوگیری از سرما خوردگی و آنفولانزا *** درمان ناراحتی های تنفسی رایج*** تقویت سیستم ایمنی بدن *** کاهش دردهای عضلانی
درباره این کالا بیشتر بدانید
چای زنجبیل بنوشید: چای زنجبیل آسان ترین راه برای اضافه کردن آن به برنامه غذایی است. یا می توانید چای آماده زنجبیل بخرید و یا زنجبیل تازه را دم کنید.
برای تهیه چای زنجبیل یک قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده را در یک قوری بریزید و روی آن آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کنار بگذارید سپس زنجبیل را با صافی از آب جدا کنید. هر روز می توانید ۳ الی ۴ فنجان چای زنجبیل بخورید.
از زنجبیل به عنوان چاشنی استفاده کنید: ساده ترین روش ها برای اضافه کردن زنجبیل به غذا به این صورت است:
در وعده شام می توانید ۲ الی ۳ قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده به سوپ یا غذاهای سرخ کردنی اضافه کنید.
در غذاهایی مثل کلوچه یا مافین ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل اضافه کنید.
اگر طعم خام زنجبیل را دوست داشته باشید می توانید به عنوان چاشنی به سالاد اضافه کنید.
اولین نفری باشید که نظر خود را ثبت می کند.
برای ثبت نظر ابتدا باید به سایت ورود کنید.
ورود/ثبت نام