آموزش دم کردن زعفران

چگونه زعفران دم کنم؟ بهترین و مناسب ترین روش دم کردن زعفران چیست ؟

زعفران ، گران ترین ادویه در جهان است که رنگ ، طعم و بوی خارق العاده ای دارد ، این ادویه در اغلب غذاهای ایرانی و نیز در برخی از غذاهای هندی استفاده می شود.زعفران را میتوان بصورت کلاله یا پودری تهیه کرد.

دم كردن زعفران

با این حال ، اگر کلاله ی زعفران بخرید ، این اطمینان را دارید که در حال خرید زعفران خالص و ناب و بدون رنگ های افزودنی و فاقد طعم و عطر زعفران خالص هستید ، برای استفاده از این ادویه در غذا و ... باید روش دم کردن زعفران را بدانید .


 

روش اصلی دم کردن زعفران با آب جوش

مواد لازم :

  • زعفران
  • آب جوش

وسایل مخصوص:

  • هاون
  • دسته هاون
  • روش

1. کلاله گل های زعفران را در هاون بگذارید.

 

 

2. زعفران را تا زمانی که کاملا خرد شود، بکوبید.

 

 

3. روی زعفران کوبیده و کاملا پودر شده آب جوش بریزید.

 

 

4.آن را با یک درب پوشانده و اجازه دهید 30 دقیقه بماند و آن را مخلوط کنید ( برخی از خانم ها بعد از قرار دادن درپوش ظرف محتوی زعفران را روی حرارت غیرمستقیم مثل بالای سماور به طوریکه روی درب قوری قرار بگیرد می گذارند تا حرارت جزئی موجب شود زعفران بهتر دم بکشد.)


اکنون میتوانید این مواد را در ترکیب غذای خود استفاده کنید.