آموزش درست کردن شیرینی سنتی “قطاب” خانگی

 

مواد لازم برای درست کردن قطاب

  • آرد :به مقداری لازم
  • شیر:1پیمانه
  • روغن جامد :1 پیمانهقطاب
  • بیکینگ پودر :1 قاشق چای خوری

قطاب

مواد میان قطاب :

  • پودر بادام:  51 گرم
  • پودر گردو :51 گرم
  • پودر شکر :211 گرم
  • هل :1 قاشق مرباخوری

شیرینی قطاب

 

روش درست کردن قطاب:

روغن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک شود.بعد شیر را به روغن پوک شده اضافه کنید و هم بزنید.

بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و یکی دو بار الک کنید ، بعد به همراه پودر هل کم کم به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر بدست آمده  زیاد سفت نشود و به دست نچسبد .

خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید و بعد ازآن ، 15 دقیقه در داخل فریزر بگذارید .

در این فاصله همه مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید .

بعد از استراحت خمیر آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و بر روی سینی صافی پهن کنید و  با سر لیوان خمیر را قالب بزنید.

مقداری از مواد میانی را لایه خمیر ها بریزید و 2 سر آن را به هم وصل کنید و  خمیر را داخل روغن داغ  و غوطه ور سرغ کنید. سپس قطاب ها را داخل مخلوط  پودر پسته ،بادام و شکر بغلطانید.

پخت شیرینی قطاب

نکات تکمیلی در مورد قطاب

قطاب جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
قطاب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .