کامل ترین روش درست کردن شیرینی کرامبل بادام

مواد لازم کرامبل بادام

کره     12 قاشق غذاخوری
پودر بادام     ½1 پیمانه
آرد     ¾1 پیمانه
شکر     ¾ پیمانه
نمک     ¼ قاشق چایخوری
عصاره وانیل     ½1 قاشق چایخوری-

طرز تهیه کرامبل بادام

  

  فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. کف یک ظرف مناسب فر به قطر 25 سانتیمتر را با کمی کره چرب می کنیم و آن را کنار می گذاریم. در یک کاسه بزرگ، پودر بادام، آرد، شکر، نمک و وانیل را می ریزیم و آنها را با همزن دستی کاملاً مخلوط می کنیم. کره را قطعه قطعه می کنیم و آن را به مخلوط خشک اضافه کرده و آنها را مخلوط می کنیم تا تمامی مواد با هم مخلوط شوند.
    تمامی مخلوط به جز ½ 1 پیمانه از آن را داخل ظرف فر که از قبل آماده کرده بودیم می ریزیم. مخلوط را کاملاً به کف ظرف فشار می دهیم تا مانند خمیر یک دست شده و کف ظرف را بپوشاند. باقیمانده مخلوط را روی آن می پاشیم و آن را داخل فر می گذاریم.
    15 الی 20 دقیقه کرامبل را داخل فر داغ می گذاریم و در این مدت ظرف آن را  دو الی سه مرتبه می چرخانیم تا کرامبل طلائی رنگ گردد. دمای فر را به 150 درجه سانتیگراد کاهش داده و 15 الی 20 دقیقه دیگر نیز می گذاریم تا بپزد و روی آن قهوه ای روشن شود. سپس کرامبل را از فر خارج می کنیم و می گذاریم تا خنک شود. سپس آن را سرو می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد کرامبل بادام

کرامبل بادام جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کرامبل بادام را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .